Telefonsupport
89 88 32 16 (MA.-FR.9-14)
Gratis levering
1-2 HVERDAGE

Handelsbetingelser

1.0. Generelle oplysninger
Vilkår og betingelser gældende for handel med https://www.raworganics.dk – En service udbudt af:

Raw Organics S.L
CIF: B93580140
C / Alta Vista 11 forstad. Torremuelle 29639 – (Benalmadena) – Málaga
Spanien

Herefter kaldet Raw Organics

Handelsbetingelser gælder for enhver handel med Raworganics.dk er bindende for både Raworganics.dk og kunden. Derfor anbefales det at du som kunde læser alle vilkårene grundigt.

Når du køber vores produkt abonnerer du automatisk i visse tilfælde på en abonnementsordning, se mere under varen. 6.0.

I tilfælde af postkorrespondance med: [email protected] foregår det på dansk eller engelsk, og alle live support via raworganics.dk support sprog vil være på dansk eller engelsk.

2.0. Personlig information
2.1. For at handle på //www.raworganics.dk. Du skal angive: Navn, adresse, e-mail og telefon / mobilnummer.

2.2. Derudover skal du være 18 år før du kan handle på //www.raworganics.dk. Ved at gennemføre et køb på vores hjemmeside bekræfter du at du er 18 år eller derover.

2.3. Ovennævnte data er lagret med oplysninger om hvilke varer du købte i 5 år fra slutningen af det regnskabsår. Ved udløb af 5-årsperioden slettes oplysningerne.

2.4. Hvis du har oprettet et login til selvbetjening på dette websted, vil dine personlige oplysninger og ordreoplysninger ikke blive slettet, medmindre du kontakter os og beder om det.

2.5. Ved at acceptere vores brugsbetingelser accepterer du at blive kontaktet uopfordret via post og / eller telefon. Du kan altid rapportere dette ved at sende en e-mail med entydig afmelding til [email protected]

2.6. Som kunde har du mulighed for til enhver tid at få indblik i vores registrering af data om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i overensstemmelse med reglerne i lov om personoplysninger. Alle henvendelser i forbindelse med dette skal rettes via e-mail: [email protected]

3.0. Afmelding
3.1. Afmelding skal foretages dagen før fakturering af medlemskabsfornyelsen (GMT) +1. Din ret til annullering strækker sig derfor op til 27 dage efter prøve køb. 28 dage efter indledende køb sendes et nyt produkt til dig, og betalingen trækkes fra samme dag. Vi accepterer ikke annulleringer på forsendelsesdage på grund af logistiske grunde. Efter levering af det første tilbagevendende produkt har du yderligere 29 dages mulighed for at annullere før 2. betaling bliver trukket og ny vare afsendt.

3.2 Raw Organics S.L accepterer retur af varen med penge tilbage i 14 dage efter modtagelsen af prøveproduktet. Der vil ikke blive returneret varer eller refunderer efter dette punkt.

3.2. Af hygiejniske grunde kan kunden kun benytte sig af fortrydelsesretten, hvis produktet ikke er blevet brugt, og hvis varen er forseglet i sin originale emballage.

3.3. Varen skal returneres i samme stand som ved modtagelsen af varen.

3.4. Ret til annullering bortfalder, hvis ovenstående punkter ikke overholdes, eller hvis produktet anvendes på en måde, der reducerer salgsværdien.

3.5. Hvis kunden ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten, bedes du kontakte Raworganics.dk pr. E-mail: [email protected] før returnering af varen. E-mailen skal klart og utvetydigt angive, at kunden ønsker at gøre brug af sin ret til at trække sig tilbage.

3.6. Ved retur af varen vil omkostningerne ved levering og emballering af afkastet blive betalt af kunden.

3.7. Når varen returneres, skal pakken sendes til vores adresse:

Raw Organics S.L
Edif. Golden B, 1ª Planta, Av. Ricardo Soriano, 72,

29601 Marbella, Málaga

Spanien

CIF: B93580140

3.8. Hvis en afsendt pakke returneres til Raworganics.dk på grund af kundens manglende afhentning af post fra posthuset af (fra Raworganics.dk til kunden), kan Raworganics.dk kræve forsendelses- og administrationsgebyr. Manglende afhentning af pakken kan ikke betragtes som kunden gør brug af sin fortrydelsesret.

3.9. Når Raworganics.dk har modtaget en returpakke efter udnyttet fortrydelsesret, vil en af Raworganics.dk medarbejdere undersøge varen for at afgøre, om varen er i samme stand som levering. Derefter refunderes beløbet til køberens konto senest 14 dage efter returneringen har fundet sted. Sørg venligst for at vedlægge dit navn, adresse og bestillingsnummer med varen.

3.10 Kunden er underrettet om, at abonnementsordningen ikke bliver annulleret i tilfælde af at et betalingskort bliver spærret, udløber eller på anden vis bliver blokeret. Kunden skal sende en separat e-mail til: [email protected] og forklare entydigt sin beslutning om at opsige hans abonnement eller kunden skal logge ind via selvbetjening og afslutte abonnementet selv.

4.0. Garanti
4.1. Raworganics.dk giver 12 måneders garanti. Det betyder, at kunden enten kan få varen udvekslet, pengene returneres eller afslag i prisen afhængig af den specifikke situation. Det er et krav om, at klagen er berettiget, og at fejlen eller fejlen ikke er opstået på grund af forkert anvendelse af produktet, fejlagtig opbevaring eller anden skadevoldende adfærd.

4.2. Klager skal ske inden for en rimelig frist efter at kunden er blevet opmærksom på fejlen eller fejlen.

4.3. Hvis du gerne vil fremsætte et garantibevis på et produkt, bedes du sende en e-mail til: [email protected], og returner derefter varen til:

Raw Organics S.L
Edif. Golden B, 1ª Planta Avda. Ricardo Soriano 72
Marbella 29601
Spanien

4.4. For at fremskynde turn-around tid, angiv venligst følgende oplysninger i din klage: – Beskrivelse af fejl- Kvittering eller Ordrenummer – Hvis du ønsker at refundere pengene eller et erstatningsprodukt – Kontaktoplysninger.

5.0. Priser og betaling
5.1. Alle priser noteret på Raworganics.dk er i EUR eller DKK og inkl. moms

5.2. Varerne kan kun bestilles og betales online.

5.3. Når du bestiller et produkt på tilbud, er det kun det første emne, der kan købes til tilbudsprisen. Kontinuerlig modtagelse af varer som følge af abonnementsordningen købes til fuld pris.

5.4. Når du handler hos Raworganics.dk kan du bruge følgende kort: Visa, Visa Electron og MasterCard.

5.5. Købsbetingelserne på Raworganics.dk med dit kreditkort er baseret på den aftale, du har i forhold til dit eget kreditkort.

5.6. Beløbet fratrækkes fra din konto, når varen sendes fra vores lager.

5.7. Når du bliver opkrævet for dit køb, vises gebyret i din erklæring som: Raw Organics S.L

6.0. Abonnement
6.1. Ved at købe vores specielle tilbud, abonneres du automatisk på vores abonnementsordning.

6.2. Abonnementsordningen betyder, at du vil modtage vores produkt hver måned, så du er sikker på, at du aldrig løbe tør for vores Raw Organics CBD Olie og derved opretholde produktets effekt.

6.3. Når du køber produktet med vores specielle salgsfremmende tilbud, får du også et medlemskab af Raworganics.dk. Hver 28 dage fra ordre- dagen modtager du en ny pakke med vores produkt og vil blive opkrævet den aftalte pris. Hvilket vil blive opkrævet fra dit betalingskort den dag vi sender det. Hvis du ikke vil have flere produkter, skal du opsige dit abonnement separat via enten selvbetjeningen eller sende en entydig email til [email protected]

6.4. Det nuværende abonnement fornyes hver 28 dage fra den første ordres dag.

7,0. Opsigelse af abonnement
7.1. Du kan til enhver tid opsige dit abonnement gratis. Hvis du ikke ønsker at modtage et andet produkt, skal du opsige dit abonnement inden for en 27-dages tidsramme efter den sidste fakturering.

Hvis du gør dette inden for 27-dages ramme, modtager du ikke et nyt produkt, og du bliver heller ikke opkrævet for varens normale pris.

7.2. Hvis du ikke afbestiller dit medlemskab inden for 29 dage efter registrering eller modtagelse af et andet produkt, vil du være bundet af abonnementet for den pågældende måned og vil derfor modtage et nyt produkt samt opkræve den aftalte pris.

7.4. Der kan ikke returneres på et igangværende abonnement, hvis du fortryder dit køb efter de første 14 dage udes der normal returret.

7.5. Hvis du ønsker at opsige dit fremadrettede abonnement, skal du sende en klar og utvetydig email til: [email protected], hvor du skal angive dit navn, adresse og telefon / mobilnummer eller logge ind via selvbetjening.

8.0 Forsendelses- og leveringsbetingelser
8.1. Leveringstiden er typisk 2 hverdage.

8.2. Alle pakker leveres med DAO

8.3. Alle pakker sendes indenfor 24 timer af betalingen er modtaget.

9.0. Procedure for fornyelse og sletning af kortoplysninger
9.1. Hvis dit kort er lukket, fordi du har fået et nyt kort eller af en anden grund har gjort dit kort inaktivt, bliver din betaling ikke gennemført, og dit Raworganics.dk abonnement deaktiveres, indtil betalingen er afsluttet.

9.2. Vi gemmer ikke dine kreditkortoplysninger. Vi bruger i stedet den sikre tredjeparts betalingsprocessor Redsys.

9.3 Hvis du vil ændre kortoplysninger, kan du gøre det under: “Min konto”

10.0. Ændringer til fragtadresse
10.1. Hvis du flytter eller skal ændre din leveringsdestination for dine varer til en anden adresse efter tilmelding til abonnementet, er du ansvarlig for at informere raworganics.dk om dette så hurtigt som muligt. E-mail: [email protected]

11.0. Cookies
11.1. Webstedet bruger “cookies”, dette er en mindre tekstfil, der er gemt på din computer, mobil eller mobil. Tilsvarende enhed. Formålet med dette er at genkende


Gode reviews
Gratis levering
100% naturligt
Dansk kundeservice
Dokumenteret effekt
14-dages returret