Telefonsupport
+45 89 88 32 16
1-2 HVERDAGE
Gratis levering

Handelsbetingelser

Firmaoplysninger:
Raw Organics S.L
Edif. Golden B, 1ª Planta Avda. Ricardo Soriano 72
Marbella 29601
Spanien
CIF:B93580140

Telefon:
DK: +45 89 88 32 16
ES: +34 610 99 99 97
DE: +49 461 902 71030
SE: +46 40 688 75 50

Priser
Alle priser noteret på Raw Organics er i EUR eller DKK og inkl. moms
Varerne kan kun bestilles og betales online.
Der tages forbehold for prisændringer, udsolgte vare, og lign.
Handelsvilkår på Raworganics.dk er i overensstemmelse med købeloven

Personlig information
For at handle på www.raworganics.dk.  Skal du angive: Navn, adresse, e-mail og telefon / mobilnummer.
Derudover skal du være 18 år før du kan handle på www.raworganics.dk. Ved at gennemføre et køb på vores hjemmeside bekræfter du at du er 18 år eller derover.
Ovennævnte data er lagret med oplysninger om hvilke varer du købte i 5 år fra slutningen af det regnskabsår. Ved udløb af 5-årsperioden slettes oplysningerne. Hvis du har oprettet et login til selvbetjening på dette websted, vil dine personlige oplysninger og ordreoplysninger ikke blive slettet, medmindre du kontakter os og beder om det.
Ved at acceptere vores brugsbetingelser accepterer du at blive kontaktet uopfordret via post og / eller telefon. Du kan altid rapportere dette ved at sende en e-mail med entydig afmelding til [email protected]
for til enhver tid at få indblik i vores registrering af data om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i overensstemmelse med reglerne i lov om personoplysninger. Alle henvendelser i forbindelse med dette skal rettes via e-mail: [email protected]

Betaling
Du kan betale med Dankort/VISA, Mastercard, Visa Electron m.fl.
Beløbet fratrækkes fra din konto, når varen sendes fra vores lager.
Når du bliver opkrævet for dit køb, vises gebyret i din erklæring som: "Raw Organics S.L"

Levering
Leveringstiden er typisk 1-2 hverdage.
Alle pakker leveres med DAO eller Postnord
Alle pakker sendes indenfor 24 timer af betalingen er modtaget.


Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Raw Organics vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering
Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

Raw Organics S.L
Edif. Golden B, 1ª Planta Avda. Ricardo Soriano 72
Marbella 29601
Spanien

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav. For at fremskynde turn-around tid, angiv venligst følgende oplysninger i din klage: – Beskrivelse af fejl- Kvittering eller Ordrenummer – Hvis du ønsker at refundere pengene eller et erstatningsprodukt

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på [email protected] I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du ved at trykke her her

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Ansvarsfraskrivelse
Raw Organics fraskriver sig ethvert ansvar for fejl, ekstra omkostninger eller juridiske tvister, der kan opstå efter køb eller forkert brug af vores produkter. Det er købers ansvar at kontrollere information, lovlighed og konsekvenser inden købet, og når du bruger vores produkter eller tjenester i det land, du køber fra. Alle produkter, der tilbydes på vores websted, er tilladt  i Spanien og overholder EU-lovgivningen.

Raw Organics bestræber sig på at holde informationen på webstedet og dets undersider så up-to-date og nøjagtig som muligt. Hvis forkerte oplysninger kommer til vores viden, vil vi rette dem så hurtigt som muligt.

Ændringer til fragtadresse
Hvis du flytter eller skal ændre din leverings destination for dine varer til en anden adresse er du ansvarlig for at informere Raw Organics om dette så hurtigt som muligt på telefon +45 89 88 32 16.

Eksklusivt for personer, der har henvendt sig via telefon og tilmeldt sig et medlemskab:
Hvis du vælger at indgå en medlemskabsaftale hos os, betyder det, at du vil modtage vores produkt hver 28 dag med startdato fra første ordre. Du vil blive opkrævet fra dit betalingskort den dag vi sender dit produkt.

Opsigelse af medlemskab
Du kan til enhver tid opsige dit medlemskab uden bekostning. Hvis du ikke ønsker at modtage et andet produkt, skal du opsige dit medlemskab indenfor en 27-dages tidsramme efter den sidste fakturering.

Hvis du gør dette inden for 27-dages ramme, modtager du ikke et nyt produkt, og du bliver heller ikke opkrævet for varens pris.

Hvis du ikke afbestiller dit medlemskab inden for 27 dage efter registrering eller modtagelse af et foryet produkt, vil du være bundet af medlemskabet for den pågældende måned og vil derfor modtage et nyt produkt samt vil du blive opkrævet den aftalte pris.

Der kan ikke returneres på et igangværende medlemskab, hvis du fortryder dit køb efter de første 14 dage ydes der normal returret.

Hvis du ønsker at opsige dit fremadrettede abonnement, skal du sende en klar og utvetydig e-mail til: [email protected], hvor du skal angive dit navn, adresse og telefon / mobilnummer, alternativt kan du logge ind via selvbetjeningen eller ringe på +45 89 88 32 16.

Procedure for fornyelse og sletning af kortoplysninger
Hvis dit kort er lukket, fordi du har fået et nyt kort eller af en anden grund har gjort dit kort inaktivt, bliver din betaling ikke gennemført, og dit Raworganics.dk medlemskab deaktiveres, indtil betalingen er afsluttet. Vi gemmer ikke dine kreditkortoplysninger. Vi bruger i stedet den sikre tredjeparts betalingsprocessor Redsys. Hvis du vil ændre kortoplysninger, kan du gøre det under: “Min konto”

Ekstraordinær info:
Denne forhandler accepterer ikke at tillade nogen transaktion, der er ulovlig eller anses af kreditkortmærkerne eller den erhvervende bank som ulovlige eller der potentielt kan skade deres goodwill eller påvirke dem negativt. Følgende aktiviteter er forbudt under programmerne i kortmærker: salg eller tilbud af et produkt eller en tjeneste, der ikke er i fuld overensstemmelse med alle love, der gælder for køber, udstedende bank, købmand, kortholder eller kort.

Gode reviews
Gratis Levering
100% Økologisk
Dansk kundeservice
Dokumenteret effekt
14-dages returret