Telefonsupport
89 88 32 16 (MA.-FR.9-14)
Gratis levering
1-2 HVERDAGE

VORES VISION:

Vi ønsker at være den førende udbyder af naturmedicin og naturlige helseprodukter. Vi mener alle har ret til et valg når det kommer til deres helbred. Som medlem af Raw Organics bliver du en del af en sund familie. Vi hjælper dig med at nå dine mål for dit helbred. Det er ikke bare et produkt du køber, men en adgang til vores sundhedsunivers.

VORES MISSION:

Vores produkter er af den højeste kvalitet, altid økologiske og bæredygtige. Den stærkeste reklame er en glad kunde. Derfor yder vi personlig kundeservice med hurtige svartider og skræddersyet vejledning.

BESTIL NU OG FÅ OP TIL 50 % RABAT
BESTIL NU
Den økologiske og veganske CBD-olie leveres i 10 ml glasflasker med drypfri pipette. Styrkerne varierer i mellem 5,10 og 20% økologisk cannabidiol (CBD).
Produktet er grundigt undersøgt analyseret og testet i Danmark for dets indold af cannabinoider samt mikrobiologiske egnethed. 
Produktet er selvfølgelig produceret under GMP ordningen og er testet fri for pesticider, opløsningsmidler og tungmetaller - 100% naturlig.
Den benyttede cannabidiol er af højeste kvalitet og udvundet fra industriel hamp (Cannabis sativa L.) Cannabidiolen er nøje fortyndet med økologisk hamp-oile for at opnå den helt rette koncentrationer.
Udvidningen af CO2 forbedrer kvalitetet af CBD og sørger for, at olien får et bredt spektrum af cannabinioder, terpener, flavonoider, næringsstoffer og antioxidanter.
Gode reviews
Gratis Levering
100% Økologisk
Dansk kundeservice
Dokumenteret effekt
14-dages returret