Hjælp os skabe et Julemirakel!

Vores venner i Tanzania har hårdt brug for hjælp. Hjælp os bringe julens ånd til et hjørne af verden, hvor den er mest nødvendig!

I sommeren 2023 havde jeg privilegiet at rejse gennem Tanzania, et land med åndeløs naturskønhed og hjertevarme mennesker. Men bag denne facade ligger en hjerteskærende virkelighed af udbredt fattigdom, hvor mange børn står alene uden grundlæggende behov som et hjem, mad og uddannelse.

Under min rejse besøgte jeg Moses Comfort Home, et lille børnehjem som pt tager sig af 25 forældreløse børn. De giver disse børn ikke bare et hjem og et måltid, men også håbet om en bedre fremtid gennem uddannelse. Men deres ressourcer er begrænsede, og de kæmper hver dag for at gøre en forskel i disse børns liv.

Se hvor pengene går hen:

I dag har du muligheden for at gøre en kæmpe forskel. Vi indsamler 75.000 kr som vil gå til at bygge en ny sovesal, der vil give 8 forældreløse børn tag over hovedet og en chance for en lysere fremtid. Det er ikke bare en seng at sove i; det er sikkerhed, omsorg, og muligheden for en reel chance i livet.Din donation, stor eller lille, vil være et skridt mod at bryde den cyklus af fattigdom, disse børn er fanget i.Jeg håber du vil hjælpe os med at gøre en lille forskel for vores venner i Tanzania

Hvordan hjælper du?

Fra 1.12.23 til 15.12.23, vil Raw Organics donere 10% af alle indtægter fra vores CBD-produkter til at støtte byggeriet af en ny sovesal for Moses Comfort Home. Det gælder på alle vores produkter og tilbud! Jo mere du køber desto mere hjælper du! Ved at handle hos os hen over julen, er du med til at gøre en kæmpe forskel for vores venner i Tanzania.Lad os sammen bringe julens ånd til et hjørne af verden, hvor den er mest nødvendig. Dit køb gør en forskel!

3x Charlotta (10% CBDa olie)
1.198,00 kr
Køb og støt nu!

Ønsker du at støtte direkte?

Hvis du ikke har brug for flere produkter lige nu, men stadig ønsker at støtte vores indsats, så har du mulighed for at give en direkte donation via vores GoFundMe-kampagne! Hvert enkelt lille bidrag spiller en afgørende rolle.

Du kan også hjælpe med at dele vores kampagne på de sociale medier tryk nedenfor for at dele opslaget.
Del på facebook

Vores mest populære tilbud

-33%
-38%
-27%
-33%
-33%
-33%
-41%
-33%