Byd vores nye prisvenlige CBD-olier velkommen

Hos Raw Organics forstår vi, at vores kunder har forskellige behov og præferencer, når det kommer til CBD-olier. Derfor er vi glade for at introducere vores nye produktlinje: "Pure"-serien. Denne serie er designet til at imødekomme efterspørgslen på mere prisvenlige alternativer uden at gå på kompromis med den kvalitet og renhed, vores mærke er kendt for.

Vores "Original" og "Raw"-olier er fuldspektrumolier, og indeholder et bredere spektrum af cannabinoider, terpener og andre plantekomponenter, da de er fremstillet af særlige plantesorter, som er avlet gennem årtier for at opnå maksimal effekt, hvilket naturligvis gør dem dyrere.

Klik her for at se vores Orginal og Raw olier.

Til forskel er vores nye "Pure"-serie bredspektrumolier, hvilket gør dem mere sammenlignelige med andre CBD-olier på markedet. Dette gør dem til et ideelt valg for dem, der søger en mere overkommelig pris.  Olierne er desuden helt fri for THC.

Med lanceringen af "Pure"-serien håber vi at kunne bringe fordelene ved CBD til endnu flere mennesker ved at tilbyde et produkt, der er både tilgængeligt og pålideligt.

Du kan købe de nye "Pure"-produkter nedenfor.