5-stjernet kundeservice Ring på +45 89 88 32 16
Gratis levering Leveret på 1-2 dage

Handelsbetingelser

Firma oplysninger:

Raw Organics LTD.
BG207335252
46 Gena Dimitrova str.
Sofia 1415
Bulgaria

DK: +45 89 88 32 16
DE: +49 461 902 71030
SE: +46 40 688 75 50

Priser
Alle priser noteret på Raw Organics er i DKK og inkl. moms
Varerne kan kun bestilles og betales online.
Der tages forbehold for prisændringer, udsolgte vare, og lign.
Handelsvilkår på Raworganics.dk er i overensstemmelse med købeloven

Personlig information
For at handle på www.raworganics.dk.  Skal du angive: Navn, adresse, e-mail og telefon / mobilnummer.
Derudover skal du være 18 år før du kan handle på www.raworganics.dk. Ved at gennemføre et køb på vores hjemmeside bekræfter du at du er 18 år eller derover.

Ovennævnte data er lagret med oplysninger om hvilke varer du købte i 5 år fra slutningen af det regnskabsår. Ved udløb af 5-årsperioden slettes oplysningerne. Hvis du har oprettet et login til selvbetjening på dette websted, vil dine personlige oplysninger og ordreoplysninger ikke blive slettet, medmindre du kontakter os og beder om det.

Ved at acceptere vores brugsbetingelser accepterer du at blive kontaktet via post og / eller telefon. Du kan altid rapportere dette ved at sende en e-mail med entydig afmelding til help@raworganics.dk for til enhver tid at få indblik i vores registrering af data om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i overensstemmelse med reglerne i lov om person oplysninger. Alle henvendelser i forbindelse med dette skal rettes via email: help@raworganics.dk

Betaling
Du kan betale med Dankort/VISA, Mastercard, Visa Electron m.fl.
Beløbet fratrækkes fra din konto, når varen sendes fra vores lager.
Når du bliver opkrævet for dit køb, vises gebyret i din erklæring som: "Raw Organics Ltd"

Levering
Leveringstiden er typisk 1-2 hverdage.
Alle pakker leveres med DAO eller Postnord
Alle pakker sendes indenfor 24 timer af betalingen er modtaget.


Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Raw Organics vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering
Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til.

Raw Organics
Midtager 29
2605 Brøndby
Danmark

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav. For at fremskynde turn-around tid, angiv venligst følgende oplysninger i din klage: – Beskrivelse af fejl- Kvittering eller Ordrenummer – Hvis du ønsker at refundere pengene eller et erstatningsprodukt

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på help@raworganics.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du ved at trykke her her

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Ansvarsfraskrivelse
Raw Organics fraskriver sig ethvert ansvar for fejl, ekstra omkostninger eller juridiske tvister, der kan opstå efter køb eller forkert brug af vores produkter. Det er købers ansvar at kontrollere information, lovlighed og konsekvenser inden købet, og når du bruger vores produkter eller tjenester i det land, du køber fra. Alle produkter, der tilbydes på vores websted, er tilladt  i Bulgarien og overholder EU-lovgivningen.

Raw Organics bestræber sig på at holde informationen på webstedet og dets undersider så up-to-date og nøjagtig som muligt. Hvis forkerte oplysninger kommer til vores viden, vil vi rette dem så hurtigt som muligt.

Ændringer til fragtadresse
Hvis du flytter eller skal ændre din leverings destination for dine varer til en anden adresse er du ansvarlig for at informere Raw Organics om dette så hurtigt som muligt på telefon +45 89 88 32 16.

Lovvalg og Jurisdiktion
Disse handelsbetingelser og enhver tvist eller krav, der opstår ud af eller i forbindelse med dem, deres genstand eller deres tilblivelse (herunder ikke-kontraktmæssige tvister eller krav) skal reguleres af og fortolkes i overensstemmelse med lovgivningen i Bulgarien.

Ekstraordinær info:
Denne forhandler accepterer ikke at tillade nogen transaktion, der er ulovlig eller anses af kreditkortmærkerne eller den erhvervende bank som ulovlige eller der potentielt kan skade deres goodwill eller påvirke dem negativt. Følgende aktiviteter er forbudt under programmerne i kortmærker: salg eller tilbud af et produkt eller en tjeneste, der ikke er i fuld overensstemmelse med alle love, der gælder for køber, udstedende bank, købmand, kortholder eller kort.

Indkøbskurv
Luk
Luk