Vi er stolte over at samarbejde med One Tree Planted

I vores bestrebelse på at gøre en positiv forskel for miljøet har vi i Raw Organics teamet op med One Tree Planted, en organisation dedikeret til at genoprette skovområder globalt. Dette samarbejde har givet os mulighed for at kombinere vores kærlighed til naturen med vores forpligtelse til bæredygtighed og miljøbeskyttelse.

I det forløbne år har vi sammen med jer, vores kunder, gjort en betydelig forskel. Takket være jeres støtte har vi plantet i alt 668 træer på dansk jord. Vi takker vores kunder for at hjælpe med at nå vores mål om at øge Danmarks skovdække.

Hvorfor er dette vigtigt?

Danmark har historisk set oplevet en væsentlig skovrydning, hvilket har resulteret i, at kun 14,5% af vores land er dækket af skov. Med ambitionen om at øge dette tal til 25% inden 2100, har vores samarbejde med One Tree Planted en rolle i at bevare vores landskab og sikre et sundere miljø for fremtidige generationer.

Disse nyplantede skove vil ikke blot forbedre luftkvaliteten og beskytte vores grundvand og dyreliv, men også tilbyde danskere større muligheder for at opleve og værdsætte vores smukke natur.

Vi fortsætter vores mission

Vi hos Raw Organics er beæret over at se, hvordan vores indsatser bærer frugt, og vi er dybt taknemmelige for jeres fortsatte støtte. Det er vores kunders engagement, der gør det muligt for os at fortsætte vores arbejde med at gøre en forskel.

Gå ikke glip af vores tilbud og bliv ved med at støtte vores bæredygtige initiativer.

Nicklas Olsen
Jesper Thomassen Stifter af Raw Organics

Jesper Thomassen, grundlægger af Raw Organics, er en passioneret leder, der under sit lederskab visionært fokuserer på både menneskers velvære og miljøbeskyttelse. Hans tilgang sikrer, at Raw Organics kontinuerligt arbejder på at hjælpe mennesker på alle måder muligt.