Vi vil bygge et børnehjem til forældreløse børn!

Fra 1. december og frem donerer Raw Organics 10% af alle indtægter fra vores CBD-produkter til byggeriet af en ny sovesal for Moses Comfort Børnehjem! Det gælder alle produkter og tilbud - jo mere du køber, desto mere hjælper du!

Jeg er Jesper Thomassen fra Raw Organics, og jeg vil gerne dele en oplevelse med dig. I sommeren 2023 havde jeg privilegiet at udforske
Tanzania, et fantastisk naturskønt land med hjertevarme mennesker. Men bag denne facade ligger en hjerteskærende virkelighed; udbredt fattigdom. Mange børn står alene uden grundlæggende behov som et hjem, mad og uddannelse.

Under min rejse besøgte jeg Moses Comfort Home, et lille børnehjem som tager sig af 25 forældreløse børn. De giver disse børn ikke bare et hjem og et måltid, men også håbet om en bedre fremtid gennem uddannelse. Men deres ressourcer er begrænsede, og de kæmper hver dag for at gøre en forskel i disse børns liv.

I dag deler jeg denne historie med dig, da vi har sat et mål om at indsamle 75.000 kr, som vil gå til at bygge en ny sovesal, der vil give yderligere 8 forældreløse børn tag over hovedet og en chance for en lysere fremtid. Dette er ikke blot en seng at sove i; det er sikkerhed, omsorg, og muligheden for at vokse op med værdighed.

Moses Comfort Home

Følg med i vores indsamling

Raw Organics vil donere 10% af alle salg, du kan derfor købe vores produkter og støtte at børnehjemmet bliver bygget. For at sikre fuld gennemsigtighed og give dig mulighed for at følge med i vores indsamling, har vi oprettet en GoFundMe-kampagne. Her vil vi indsætte donationerne fra vores salg, og du har også mulighed for at bidrage direkte. Du kan besøge donations siden ved at trykke her - Moses Comfort Home Sovesal Projekt og se, hvordan vi sammen nærmer os vores mål!