Tak for jeres støtte i 2023!

Kære Raw Organics-fællesskab,

Året 2023 har været en utrolig rejse for os hos Raw Organics, og vi ønsker at dele denne rejse med jer alle. Hver eneste milepæl, hvert træ plantet, hvert kilo plast fjernet og så meget mere har været muligt på grund af jer, vores fantastiske kunder. Vi vil gerne rette en dybfølt tak til hver enkelt af jer for at have gjort dette år så betydningsfuldt og givende.

Plantning af 457 træer

I samarbejde med organisationen "One Tree Planted" har vi plantet ikke mindre end 457 træer. Hvert træ repræsenterer et skridt mod at bevare vores planet og opretholde luftkvaliteten. Denne bæredygtige indsats blev muliggjort af jeres støtte og deltagelse i vores kampagner, og vi er begejstrede for at have jer med på denne grønne rejse.

63,5 kilo plastik ud af havene

Et af vores mest betydningsfulde skridt mod bæredygtighed var fjernelsen af 63,5 kilo plastik fra verdenshavene i samarbejde med organisationen "Resea". Takket være jeres ordre placeringer, er en handling af kærlighed til vores planet og et forsøg på at sikre, at havene forbliver rene og sunde både for dyrelivet derude samt for os mennesker.

Støtte til Christianias Fodbold

At støtte Christianias Sports Club har været en ære for os. Det er jeres støtte, der har gjort det muligt for os at være en del af dette projekt, hvor unge mænd fra forskellige baggrunde forenes gennem fodbold. Dette er ikke bare et sponsorskab, men en fejring af mangfoldighed, sammenhold og accept af forskelligheder.

Livsforbedrende CBD-historier

Mest hjertevarmende af alt har været de utallige historier, vi har modtaget fra jer, vores kunder. Hver historie om, hvordan CBD har forbedret livskvaliteten for en af jer, er et enormt bidrag til drivkraften bag vores arbejde. At vide, at vores produkter har gjort en positiv forskel i jeres liv, er den største belønning af alle.

Udvidelse af børnehjem i Tanzania

Lige nu indsamler vi 75.000 kr til en ny udbygning hos et børnehjem i Tanzania, som vil give et hjem for yderligere 8 forældreløse børn, som kan se frem til en tryg opvækst under værdige forhold, i et omsorgsfuldt fællesskab, som vil give dem deres barndom tilbage samt grobund for en lovende fremtidsudsigt for det liv de har foran sig. Læs mere & deltag her.

Vi takker jer alle for at være en del af Raw Organics-familien. Jeres støtte er hjertet af vores virksomhed, og vi ser frem til at fortsætte denne spændende rejse sammen i det kommende år.

Med dyb taknemmelighed,
Jesper Thomassen