Nyt hjem til yderligere 8 forældreløse børn!

Det er med stor glæde, vi kan meddele, at vores drøm om at udvide et børnehjem i Tanzania nu er blevet til virkelighed!

Sidste sommer havde jeg den ære af at besøge Moses Comfort Home i Tanzania, et hjem for forældreløse børn, der ellers står alene i verden uden nogen til at tage sig af dem. Teamet bag Moses Comfort Home udfører et beundringsværdigt arbejde med at forandre disse børns liv.

Oplevelsen af personligt at vidne, hvordan teamet der dedikerer sig til at sikre, at børnene har et stabilt hjem, sund ernæring, adgang til uddannelse og alt det nødvendige for en sund opvækst, der giver dem en retfærdig chance i livet, var dybt bevægende. Det er tydeligt, at disse vidunderlige mennesker oprigtigt ønsker at påtage sig ansvaret for disse børn og sørge for, at de føler sig elsket og ved, at der altid vil være nogen, der passer på dem.

Da jeg så, hvordan disse mennesker hjalp børnene, vidste jeg, at dette var et projekt, jeg ønskede at støtte, og jeg følte, at det lå i Raw Organics familiens ånd at gøre det. Derfor besluttede jeg at donere 10% af vores omsætning indtil vi nåede 75.000 kr. som vil finansiere bygningen af en ny sovesal. Den vil soveplads til yderligere 8 børn, som kan se frem til en kærlig og tryg opvækst.

Jeg er taknemmelig for at have muligheden for at støtte dette projekt, og jeg håber vores kunder føler en stolthed over at være en del af denne indsats. Tusind tak for din opmærksomhed og støtte til vores virksomhed, som gør det muligt for os at fortsætte vores mission – ikke kun at hjælpe vores kære kunder, men også at gøre en forskel for dem, der ikke har et hjem.