Fra det øjeblik jeg grundlagde Raw Organics, har mit mål været klart: at hjælpe andre. Raw Organics kerne er baseret på en passion for at gøre en forskel, ikke kun i vores kunders liv, men også for de folk jeg møder på min vej. Denne dedikation til velgørenhed førte mig til Moses Comfort Home i Tanzania. Et lille børnehjem som tager sig af 25 forældreløse børn. Børnene får ikke bare et værdigt hjem og en sund kost, men også et omsorgsfuldt fællesskab omkring dem og håbet om en bedre fremtid gennem uddannelse.

Moses Comfort Home ønskede at hjælpe flere børn, men havde ikke plads til flere. Derfor søgte de 75.000 kr til en ny udbygning, som vil gøre plads til yderligere 8 forældreløse børn. Derfor besluttede vi i samarbejde med vores kunder at hjælpe til og det er med stolthed at vi i dag kan sige at Moses Comfort Home har fået en ny tilbygning fra Raw Organics og vores kunder.

Se videoen nedenfor fra børnehjemmet, der takker Raw Organics og vores kunder for hjælpen.

Jesper Thomassen
Jesper Thomassen Stifter af Raw Organics

Jesper Thomassen, grundlægger af Raw Organics, er en passioneret leder, der under sit lederskab visionært fokuserer på både menneskers velvære og miljøbeskyttelse. Hans tilgang sikrer, at Raw Organics kontinuerligt arbejder på at hjælpe mennesker på alle måder muligt.